Κίνηση με νόημα και σαφή μηνύματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τους κιτρινόμαυρους, αλλά και τα playoffs που ακολουθούν.
Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει αποκτήσει χαρακτήρα “τελικού” για τους ερυθρόλευκους και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ θέλησε να περάσει τα μηνύματα της διοίκησης.
Το περιεχόμενο της συνομιλίας δεν έγινε γνωστό, καθώς θέλησαν να μείνει εντός των τειχών, αλλά καταλαβαίνει κανείς το πνεύμα και το τάιμινγκ της επίσκεψης δείχνει πολλά.
Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ήττα από την ΑΕΚ στο πρώτο ματς Κυπέλλου πριν από ένα μήνα στην Νέα Φιλαδέλφεια πλήγωσε πολύ τους ποδοσφαιριστές και τον Μίτσελ, οι οποίοι θέλουν να παρουσιαστούν διαφορετικοί αυτή τη φορά, ενώ και στη διοίκηση επιθυμούν να δουν άλλα πράγματα, με τον Ολυμπιακό να φτάνει αυτή τη φορά στη νίκη.
Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται έξι βαθμούς πίσω από τους κιτρινόμαυρους και είναι άλλο η διαφορά να πέσει στους τρεις ή να παραμείνει στους έξι και άλλο να ανοίξει στους εννέα πόντους ενόψει των playoffs.
Και δεν είναι μόνο ότι ο Ολυμπιακός θα κυνηγάει την ΑΕΚ στη βαθμολογία, αλλά και τον Παναθηναϊκό που είναι πέντε πόντους αυτή τη στιγμή μπροστά από την πειραϊκή ομάδα.
Επίσης, ο Ολυμπιακός δεν έχει νίκη ακόμη σε ντέρμπι, σε έξι παιχνίδια απέναντι στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ και οι ποδοσφαιριστές και ο Μίτσελ επιθυμούν διακαώς να βάλουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.
Το έργο των ερυθρόλευκων δεν είναι εύκολο, καθώς παίζουν σε μία δύσκολη έδρα και με τους κιτρινόμαυρους να μην έχουν ακόμη ήττα αλλά ούτε καν ισοπαλία στο γήπεδο τους. Ωστόσο, στα πόδια των παικτών και στα χέρια του Ισπανού τεχνικού είναι να το προσπαθήσουν και να το αλλάξουν.