Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της Μίλαν μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στο Champions League με πρόφαση τα σχόλια που είχε κάνει για την αιτία αποχώρησής του από τη Μίλαν το 2021.
Στόχος των οπαδών της Μίλαν έγινε ο Τζίτζι Ντοναρούμα, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα του Τσάμπιονς Λιγκ όπου η Μίλαν πέρασε στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 11 χρόνια.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντοναρούμα μίλησε στο Sky Sport Italia λέγοντας πως δε μετάνιωσε ποτέ την μετακίνησή του στην Παρί.
«Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, δεν αμφέβαλα ποτέ. Είμαι χαρούμενος εδώ» ήταν τα λόγια του Ιταλού πορτιέρε ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της ομάδας.  «Δυστυχώς μείναμε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ λόγω λεπτομερειών. Αν κάνεις ένα λάθος εδώ, θα δεχθείς γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι».
«Πρέπει να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά. Είμαι χαρούμενος για τους πρώην συμπαίκτες μου όμως εμείς δυστυχώς δεν περάσαμε στην επόμενη φάση και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση» ήταν τα λόγια του Ντοναρούμα όσον αφορά την επόμενη μέρα της Παρί αλλά και την πρόκριση της Μίλαν, μιας και η απάντησή του έγινε αντικείμενο σχολιασμού στο τουίτερ.