Το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας βρίσκεται στην τελική του ευθεία με την ΑΕΖ και τον Οθέλλο να οδηγούν την «κούρσα». Στην ιστοσελίδα μας balla.com.cy μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ Λιάσος Λουκά ο οποίος αναφέρθηκε για το ντέρμπι κορυφής που ακολουθεί αλλά και για τους στόχους της ομάδας.
Λιάσο ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι αυτή την φορά με τον Οθέλλο: «Όπως σωστά είπες ένα ακόμα παιχνίδι. Ναι είναι ντέρμπι από την στιγμή που θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που προπορεύονται στο πρωτάθλημα ωστόσο για εμάς είναι απλά ένα ακόμα παιχνίδι προς τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο».
Από την στιγμή που είσαστε στην κορυφή το πρωτάθλημα δεν υπάρχει στο μυαλό σας; «Όσο κοινότυπο και αν ακουστεί, στόχος μας είναι η άνοδος. Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν και είναι πρώτα η άνοδος. Αφού κλειδώσει η άνοδος τότε ναι θα κοιτάξουμε και τον στόχο του πρωταθλήματος».
Για τα άλλα παιχνίδια του πρώτου γκρουπ: «Ο κάθε ένας βλέπει την ομάδα του αυτό λέω εγώ. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί ακόμα στο τραπέζι άρα όλα μπορούν να συμβούν. Αν δεν είσαι σοβαρός μπορεί να βρεθείς εκτός τετράδας. Άλλωστε αρκετές ομάδες με την πάροδο του πρωταθλήματος ξεκίνησαν με άλλους στόχους και κάπου στην διαδρομή χάθηκαν».
Είναι αυτό το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων; «Είναι σίγουρα το ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς είναι μακρές οι διαφορές που χωρίζουν τις ομάδες. Όχι όμως λόγο ποιότητας καθώς στο παρελθών υπήρξε πολύ μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα μας. Είναι όμως σίγουρα το ποιο ισορροπημένο.

Γρηγόρης Γρηγοράς