Με τρία ματς συνεχίζει και ολοκληρώνεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ντέρμπι ανάμεσα σε Κεραυνό και ΑΠΟΕΛ, στο «Κώστας Παπαέλληνας» που θα αρχίσει στις 16:00. Μια ώρα νωρίτερα, στις 15:00 ο ΑΠΟΠ φιλοξενεί την ΕΝΠ, ενώ την αυλαία ρίχνουν ΑΕΛ και ΑΕΚ στις 19:00 στο «Νίκος Σολωμινίδης». Υπενθυμίζεται πως χθες Σάββατο (4/3) Ανόρθωση και Ομόνοια επικράτησαν των ΕΘΑ και Αχιλλέα αντίστοιχα, ενώ ρεπό είχε ο Απόλλων.

15:00 ΑΠΟΠ-ΕΝΠ Από αντίθετη πορεία προέρχονται οι δύο ομάδες από την προηγούμενη αγωνιστική, αφού η Ε.Ν. Παραλιμνίου κέρδισε στον πόντο (104-103 την Payabl. EKA ΑΕΛ BC), ενώ ο ΑΠΟΠ έχασε στον πόντο (82-81 από την ΕΘΑ). Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν σε 8η και 9η θέση έχοντας από 23 βαθμούς, με απολογισμό σε 18 αγώνες, πέντε νίκες και 13 ήττες.

16:00 Κεραυνός-ΑΠΟΕΛ
To ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στον Στρόβολο όπου θα ανταγωνιστούν δύο από τις ομάδες των πάνω διαζωμάτων, με τον Κεραυνός να υποδέχεται το ΑΠΟΕΛ. Οι «ερυθροκίτρινοι» έχουν δώσει μέχρις στιγμής 16 αγώνες και πήραν 15 νίκες, ενώ δέχθηκαν μία ήττα. Από την πλευρά τους οι «γαλαζοκίτρινοι» σε 18 αγώνες κέρδισαν 14 ροζ φύλλα και ηττήθηκαν τέσσερις φορές.

19:00 Payabl. EKA ΑΕΛ BC-Πετρολίνα ΑΕΚ
Ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι προμηνύεται στη Λεμεσό, με την Payabl. EKA ΑΕΛ BC να φιλοξενεί την Πετρολίνα ΑΕΚ, με τους γηπεδούχους να επιζητούν επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα και τους «κιτρινοπράσινους» να δώσουν συνέχεια. Η Πετρολίνα ΑΕΚ έχει απολογισμό, σε 17 αγώνες, 13 νίκες και τέσσερις ήττες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν – σε 18 παιχνίδια – 10 νίκες και οκτώ ήττες.