Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός περιμένουν επίσημη ενημέρωση από την Euro League Basketball σχετικά με τους αγώνες τους στην Euro League για την 26η αγωνιστική έπειτα από το εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στην Ελλάδα λόγω του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Βάσει προγράμματος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται αύριο (2/3) την Αναντολού Εφές (21:00,), ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή (3/3, 21:30,).
Όπως γίνεται σαφές, είναι διαφορετικά τα δεδομένα για τους δύο «αιώνιους», αφού ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται εντός έδρας και ο Ολυμπιακός εκτός έδρας. Όταν είχε παρθεί η απόφαση για αναβολή των αγώνων των τουρκικών ομάδων, η συγκυρία ήταν τέτοια που τόσο η Εφές όσο και η Φενέρμπαχτσε αγωνίζονταν εντός έδρας. Την ίδια στιγμή όμως, είναι σαφές ότι το πρόγραμμα της Euro League είναι πολύ πιεστικό και σε περίπτωση αναβολής των αγώνων των δύο «αιωνίων» θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες για να επαναπρογραμματιστούν.
Όπως και να έχει πάντως, προς το παρόν οι δύο «αιώνιοι» δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πέρα από το να περιμένουν να ενημερωθούν σχετικά με το καθεστώς των αγώνων τους.