Ανακοίνωση από το ΑΠΟΕΛ για την εκστρατεία ενίσχυσης:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι τα κουπόνια για την εκστρατεία Ενίσχυσης «Με τη Δύναμη του Κόσμου μας» είναι από σήμερα διαθέσιμα στα καταστήματα του Orange Shop (Μιχαλακοπούλου και Neo Plaza) καθώς και στα γραφεία της εταιρείας (Προπονητικό κέντρο «Naga Pay Αρχάγγελος»).
Έχουν εκδοθεί 20,000 κουπόνια προς €25 έκαστο και το μεγάλο δώρο είναι ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην περιοχή Λατσιά, αξίας €140,000. Το διαμέρισμα προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία CYVIEW.
Υπενθυμίζουμε ότι τα κουπόνια διατίθενται και στο Διαδίκτυο μέσω της διαδικασίας πώλησης εισιτηρίων.

Διαδικασία αγοράς μέσω Διαδικτύου
Κάντε Log In ή δημιουργήστε λογαριασμό, στο σύστημα διάθεσης εισιτηρίων.
Κάτω από την κατηγορία «ΑΓΩΝΕΣ» θα βρείτε το «ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ». Πατήστε «Αγορά εισιτηρίου».
Αφού ανοίξει το γήπεδο επιλέγεται «Select» και ακολούθως «ΚΟΥΠΟΝΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ» για να ενεργοποιηθούν τα διαθέσιμα τμήματα του γηπέδου.
Επιλέγεται το τμήμα που επιθυμείτε και τη/τις θέση/εις που επιθυμείτε να αγοράσετε. Η κάθε θέση αντιστοιχεί, σε ένα κουπόνι.
Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε όσες θέσεις/κουπόνια, επιθυμείτε να αγοράσετε.
Αφού επιλέξετε τις θέσεις/κουπόνια που επιθυμείτε να αγοράσετε, πηγαίνετε στο «Καλάθι» όπου θα δείτε τις θέσεις/κουπόνια που επιλέξατε για αγορά.
Λόγω του ότι στις αγορές διαδικτύου υπάρχει χρέωση €2 ανά εισιτήριο, το διαδικτυακό κουπόνι θα φαίνεται πως έχει αξία €23 συν €2 έξοδα επεξεργασίας. Το σύνολο χρέωσης θα είναι €25, όση είναι και η αξία του κάθε κουπονιού (η ανάλυση φαίνεται στο καλάθι).
Προχωράτε στο «check out» και αφού κάνετε επιτυχημένη πληρωμή θα μπορείτε να βρείτε για να εκτυπώσετε αν επιθυμείτε το κουπόνι σας, από την κατηγορία «ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ». Θα λάβετε επίσης email επιβεβαίωσης.
Ο αριθμός κουπονιού στην Online αγορά, θα είναι ο αριθμός της θέσης που έχει αγοραστεί. Πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης, η κάθε θέση, θα προσαρμοστεί σε αριθμό που θα συμπεριλαμβάνεται στην κλήρωση του Ελληνικού Λαϊκού Λαχείου.