Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΚ Χοσέ Λουίς Όλτρα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Δεν έχω να πω πολλά σήμερα, συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι παίζουμε καλά αλλά πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να νικήσουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε, να σκεφτούμε το μεγάλο λάθος στο τέλος».

Για την δεύτερη συνεχόμενη ήττα: «Οι ήττες ήρθαν μετά τα Ευρωπαϊκά που καταφέραμε να γράψουμε ιστορία. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και δεν νομίζω να μας επηρεάσει ψυχολογικά. Μπορούμε να αγωνιστούμε και καλύτερα, αλλά είναι λογικό με την προσπάθεια που κάναμε την Πέμπτη. Πιστεύω στο ρόστερ».

Αν ίδιος με τις αλλαγές του έδειξε στους ποδοσφαιριστές ότι πάνε φουλ επίθεση με αποτέλεσμα να έρθει το λάθος στην τελευταία φάση του αγώνα: «Με τις αλλαγές προσπαθήσαμε να πάρουμε την νίκη. Η νίκη ήταν ο σκοπός μας. Εάν κερδίζαμε θα μου λέγατε πως είναι οι καλύτερες αλλαγές, τώρα που χάσαμε μπορείτε να πείτε πως είναι λάθη του προπονητή. Στην τελευταία φάση ξεχάσαμε την άμυνα. Δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις. Δεν ήταν λόγω των αλλαγών που κάναμε. Προτιμώ να θεωρούμαι εγώ υπεύθυνος παρά οι ποδοσφαιριστές μου. Λόγω της επιθυμίας να φτάσουμε στην νίκη ξεχάσαμε την άμυνα και με λανθασμένες τοποθετήσεις δεχθήκαμε το γκολ».