Η Λίβερπουλ μπορεί να βρήκε το δοκάρι σε καθένα από τα δυο ημίχρονα της αναμέτρησης στο Selhurst Park, όμως σημασία έχει πως δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από έναν βαθμό με το τελικό 0-0 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Μέτρια εμφάνιση από το σύνολο του Κλοπ μερικές μέρες μετά την κάκιστη βραδιά με την Ρεάλ στο «Άνφιλντ»…  

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήθελε να φτάσει στις 8 νίκες εκτός έδρας κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, έχοντας ήδη το ρεκόρ των περισσότερων βαθμών από έναν προπονητή απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι αστάθειες στην άμυνα των «κόκκινων» εμφανίστηκαν περίπου όπως συνέβαινε και στο εφιαλτικό παιχνίδι με την Ρεάλ, παρά το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι στο Λονδίνο είχαν περί το 80% κατοχή μπάλας στα πρώτα 15 λεπτά.

Στο 23ο λεπτό ο Ζότα από τρομερά πλάγια θέση που θα ήταν σχεδόν αδύνατο να σκοράρει πέτυχε την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, κάτι που ισοφάρισε ο Ματετά στο 42′ όταν κι εκείνος είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και να μην καταφέρνει να βάλει μπροστά στο σκορ την Πάλας.

Το… προβάδισμα στη συγκεκριμένη κόντρα το πήρε η Λίβερπουλ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, όταν ο Σαλάχ με καταπληκτικό αριστερό σουτ έκανε τον Γκουαΐτα απλά να χαζεύει την πορεία της μπάλας κι εκείνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Πάλας αντιστεκτόταν και δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να βρουν… ό,τι μπορούσαν από ρυθμό, με το παιχνίδι να μην επιδεικνύει κάτι τρομερά ποιοτικό μέχρι το 80′. Ο Χάκπο δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον Γκουαΐτα από κάθετη του Σαλάχ σε ξαφνική αντεπίθεση και αυτή ήταν η τελευταία καλή φάση του ματς.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Μίτσελ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Λοκόνγκα, Ντουκουρέ, Ολίσε, Αγιού, Σλουπ (70’ Εντουάρ), Ματετά (70’ Εζέ)  

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Άρνολντ (70’ Φαμπίνιο), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Ματίπ, Κεϊτά (46’ Έλιοτ), Χέντερσον, Μίλνερ, Ζότα (70’ Φιρμίνο), Σαλάχ, Χάκπο (84’ Μπάιτσετιτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ