Το τρένο της Νάπολι πέρασε και από το «Κάρλο Καστελάνι». Η ομάδα του Σπαλέτι κέρδισε με 2-0 στην έδρα της Έμπολι, έφτασε τις 8 σερί νίκες και βρέθηκε στο +18 από την Ίντερ που αγωνίζεται αύριο στην Μπολόνια.
Στο 17ο λεπτό ο Ισμαΐλι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ισμαΐλι πέτυχε αυτογκόλ για το 0-1 ενώ στο 20’ το σουτ του Οσιμέν σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 28’ ο Βικάριο απέκρουσε το σουτ του Κβαρατσχέλια ο Οσιμέν εξ επαφής πλάσαρε για το 0-2
Στο 34’ ο Βικάριο είπε όχι σε σουτ του Οσιμέν και στο επόμενο λεπτό η Νάπολι είχε δοκάρι με τον Κιμ.
Στο 60ο λεπτό ο Οσιμέν πέτυχε ακόμη ένα γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ και στο 67’ αποβλήθηκε ο  Μάριο Ρουί για κλωτσιά στον Καπούτο. Ωστόσο η Νάπολι ήλεγξε το ρυθμό και κράτησε εύκολα τη νίκη.
EΜΠΟΛΙ: Βικάριο, Εμπουεχί (68’ Στοϊάνοβιτς), Λουπέρτο, Ισμαΐλι, Παρίζι, Χάας (77’ Πιάτσα), Χέντερσον (57’ Γκράσι), Μπαλντάντζι, Μαρίν, Σατριάνο(77’ Βινιάτο), Πίκολι (57’ Καπούτο)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρουί, Ανγκισά (90+3’ Γκαετάνο), Λομπότκα, Ζιελίνσκι (90+2’ εντομπελέ), Λοσάνο (70’ Οιβέρα), Οσιμέν (85’ Σιμεόνε), Κβαρατσχέλια (71’ Ελμάς)