Την άποψη ότι ο ΟΚΥΠΥ χειρίστηκε λάθος την δημοσιοποίηση της εικόνας με τη γυμνή ηλικιωμένη σε δημόσιο νοσηλευτήριο, εξέφρασε ο απερχόμενος Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.
Μιλώντας από την εκπομπή Alpha Ενημέρωση, σχολιάζοντας το περιστατικό, ο Υπουργός Υγείας είπε πως στεναχωρήθηκε και πρόσθεσε πως ο ΟΚΥΠΥ θα έπρεπε να απολογηθεί στην οικογένεια της ηλικιωμένης και ταυτόχρονα να βρει τις λύσεις για να βελτίωση της κατάστασης αυτής. Συμφώνησε πως τα προβλήματα που υπάρχουν στα νοσοκομεία πρέπει να δημοσιοποιούνται για να επιλύονται.
«Όσο ήμουν Υπουργός έβλεπα πάντα με θετικό μάτι την κριτική γιατί με βοήθησε να πράξουμε έργο».
Αναφερόμενος στο ΓΕΣΥ είπε πως δεν είναι το τέλειο σύστημα, έχει ακόμα προβλήματα όμως έγιναν πολλές διορθωτικές κινήσεις. Εξέφρασε επίσης την άποψη πως κανένας δεν θα τολμήσει να πειράξει τη φιλοσοφία του ΓΕΣΥ γιατί θα έχει να αντιμετωπίσει τον κόσμο.
Αναφερόμενος στις εκκρεμότητες που αφήνει για τον νέο Υπουργό Υγείας, είπε πως η αυτονόμηση των νοσηλευτηρίων είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που έχει να διαχειριστεί ο νέος Υπουργός προσθέτοντας ταυτόχρονα πως πάντα θα πρέπει να έχει τα μάτια του στο ΓΕΣΥ.