Ανακοίνωση από την Πέγεια 2014 για τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή.
Η ανακοίνωση:
Άδικη ποινή της ΚΟΠ προς το Σωματείο μας, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο στον αγώνα με την ΑΕΖ Ζακακίου για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα.
Θα τα πούμε σύντομα με όλους τους εμπλεκόμενους στην αστυνομία και στο πολιτικό δικαστήριο για τα γεγονότα που έγιναν στο τέλος του συγκεκριμένου αγώνα και οι ηθικοί αυτουργοί ελπίζουμε να τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη.
Ήδη έγινε καταγγελία στην αστυνομία και αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες καλώντας και τον συγκεκριμένο Διαιτητή αλλά και τον Παρατηρητή Αγώνα για κατάθεση.
Η υπόθεση δόθηκε στο Δικηγόρο μας για έφεση προς την απόφαση της ΚΟΠ αλλά και για να προχωρήσει με τις καταγγελίες που κάναμε στην αστυνομία.
Επίσης απόφαση μας είναι ότι θα προσφύγουμε με άλλα Σωματεία στην ΑΔΕΑ ενάντια της ΚΟΠ για την αλλαγή του συγκεκριμένου άρθρου της αρχικής προκήρυξης και στην άδικη απόφαση που πήρε στο θέμα με την διαγραφή της Αλκής Ορόκλινης για σκοπιμότητες και για θέμα κατανομής ισότητας.
Πιο κάτω παραθέτουμε σε φωτογραφίες την απόφαση της ΚΟΠ αλλά και την έκθεση του Διαιτητή για τον συγκεκριμένο αγώνα που λέει “Όλα Καλά” και τα συμπεράσματα δικά σας.
Τελικά ποιος ήταν σε άλλο γήπεδο;
Ο Διαιτητής η ο Παρατηρητής Αγώνα; Άλλα είδε ο Διαιτητής και άλλα ο Παρατηρητής Αγώνα;
Υπάρχουν μήπως σκοπιμότητες;
Γιατί ο Παρατηρητής αγώνα δεν έγραψε και τα υπόλοιπα και έγραψε μόνο αυτά που ήθελε;
Γιατί ο Διαιτητής έγραψε όλα καλά;
Γιατί η ΚΟΠ δεν μας έστειλε την παραπομπή και μας δίκασε χωρίς να πούμε τι έγινε από την δικιά μας πλευρά;
Γιατί η ΚΟΠ ακούει και δικάζει με ότι γράψει ένας παρατηρητής αγώνα χωρίς να ακούσει την πλευρά του Σωματείου;
Ο Παρατηρητής Αγώνα και η ΚΟΠ με την άδικη και ψεύτικη απόφαση κατά του Πρόεδρου και του Αντιπρόεδρου δυσφημούν και εκθέτουν ανεπανόρθωτα Το Σωματείο, τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο.
Τις απαντήσεις σας είναι καλό να τις δώσετε όλοι στην αστυνομία καθώς πρέπει.