Πως ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δεν είναι προς πώληση, παρά τα δημοσιεύματα που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Γκιουντόλι.
Εντυπωσιακές είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια τη φετινή αγωνιστική περίοδο κάτι που έχει αναγκάσει όλη την Ευρώπη να εξετάζει την περίπτωσή του.
Μία από αυτές είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον ποδοσφαιριστή να δηλώνει στο παρελθόν πως θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με τη φανέλα των Μαδριλένων, κάτι που “φούντωσε” ακόμα περισσότερο τα σενάρια πώλησής του.
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε για άλλη μία φορά ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Κριστιάνο Γκιουντόλι λέγοντας πως ο ταλαντούχος Γεωργιανός ποδοσφαιριστής δεν πωλείται.
“… Ο Κβίτσα είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και θέλουμε να τον κρατήσουμε, δεν είναι ακόμα η στιγμή για να αναφέρω μία συγκεκριμένη τιμή για να τον πουλήσω. Δεν είναι προς πώληση, Επίσης η αγορά αυτή τη στιγμή δεν είναι ανοιχτή…”
Θυμίζουμε ότι η Νάπολι απέκτησε τον Κβαρατσχέλια το περασμένο καλοκαίρι από τη Ντινάμο Μπατούμι αντί 10.000.000 ευρώ και πλέον, σε περίπτωση που αποφασίσει να τον πουλήσει, δεν αποκλείεται να το κάνει με ένα ποσό μικρότερο των 100.000.000 ευρώ.