Για το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας, μας μίλησε ο προπονητής της Αγίας Νάπας Αιμίλιος Τέκκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει η ομάδα του για παραμονή στην κατηγορία.
Αιμίλιε καλό μεσημέρι. Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με τουλάχιστον 4 ομάδες να διεκδικούν την άνοδο: «Όντως είναι ένα δύσκολο και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Για εμένα οι τρεις ομάδες που πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν είναι ο Εθνικός ο Οθέλλος και η ΑΕΖ. Η Πέγεια 2014 έχει ένα τελικό ουσιαστικά με την Άχνα την Παρασκευή. Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρίνει πολλά ενόψει της συνέχειας».
Υπάρχει κάποια ομάδα που θα ξεχώριζες; «Ο Οθέλλος είναι ανεβασμένος ενώ και ο Εθνικός είναι πάντα δυνατός. Προσωπικά όμως θεωρώ ότι το καλύτερο ρόστερ το έχει η ομάδα της ΑΕΖ. Έχει έμπειρους ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα και ίσως στο τέλος αυτό να παίξει τον δικό του ρόλο».
Υπάρχει φαβορί για το πρωτάθλημα; «Όχι, όχι στην παρούσα φάση είναι 4 με 5 ομάδες κοντά. Μέσα στις επόμενες δύο αγωνιστικές θεωρώ όμως ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Θα παίξει ρόλο και η ψυχολογία στην τελική ευθεία. Φαβορί δεν υπάρχει αλλά όπως είπα θεωρώ ότι στο τέλος θα είναι Εθνικός, Οθέλλος και ΑΕΖ».
Μεγάλες μάχες υπάρχουν και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας εκεί όπου βρίσκεται και η ομάδα σου: «Ναι είναι αλήθεια ότι έχουμε ένα δύσκολο έργο στην Αγία Νάπα ωστόσο θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε με στόχο την παραμονή όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας».