Ο Παναθηναϊκός και ο Ντέγιαν Ράντονιτς έφτασαν σε συμφωνία επί των όρων της λύσης της συνεργασίας τους. Οι διαρκείας επαφές των δύο πλευρών στη διάρκεια της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου έβγαλαν άσπρο καπνό σε ό,τι αφορά στο “διαζύγιο” και την αποζημίωση που έχει λαμβάνειν ο 53χρονος τεχνικός.

Στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξε μεγάλη απόσταση για το μέγεθος της αποζημίωσης, δεδομένου πως ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς (εκπρόσωπος του Ντέγιαν Ράντονιτς) είχε αιτηθεί την καταβολή του συνόλου του ποσού που προέβλεπε το κλειστό διετές συμβόλαιο, που υπεγράφη το περσινό καλοκαίρι.

Στην πορεία της ημέρας όμως, παρά την αρχική απόσταση, βρέθηκε σημείο επαφής, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για το μέγεθος της αποζημίωσης, το οποίο περιλαμβάνει την καταβολή ολόκληρου του ποσού για τον φετινό χρόνο συν το μισό (50%) για τον επόμενο.

Όπερ και σημαίνει πως ο 53χρονος τεχνικός θα λάβει περί τις 750.000€ για το διάστημα στο οποίο εργάστηκε στον Παναθηναϊκό (οι ετήσιες απολαβές του ήταν κοντά τις 500.000€).

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς κάθισε στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε 43 επίσημες αναμετρήσεις, με απολογισμό τις 23 νίκες και τις 20 ήττες. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των δύο πλευρών καταγράφει την απώλεια δύο εγχώριων τίτλων (Super Cup, Κύπελλο Ελλάδας ΟΠΑΠ), την επί της ουσίας απώλεια της πρώτης θέσης στη regular season της Basket League αλλά και την παρουσία στις τελευταίες θέσεις της EuroLeague με τον χειρότερο συντελεστή πόντων στη διοργάνωση (-132).