Στο 2-2 κόλλησαν Τορίνο και Κρεμονέζε και ουσιαστικά βγήκαν και οι δύο χαμένες. Η μεν Τορίνο έχασε έδαφος στη μάχη για την Ευρώπη ενώ η Κρεμονέζε παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και χωρίς νίκη στη σεζόν.

Η Τορίνο κέρδισε τη Κρεμονέζε με 1-0 και βρίσκεται στην 7η θέση, φλερτάροντας με την ευρωπαϊκή έξοδο. Σταθερά τελευταία η Κρεμονέζε, χωρίς νίκη και στο -11 από τη Σπέτσια που είναι η ομάδα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 15ο λεπτό ο Μίραντσουκ γύρισε όμορφα την μπάλα στον Σανάμπρια που πλάσαρε από το πέναλτι αλλά είδε τον Καρνεζέκι να σώζει ενώ στο 16’ το νέο σουτ του Σανάμπρια έφυγε μόλις έξω.

Τελικά στο 39ο λεπτό η Τορίνο κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σχουρς από τον Σερνίκολα και ο Σανάμπρια έγραψε το 1-0 από την άσπρη βούλα.

Η Κρεμονέζε μπήκε λίγο καλύτερα στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό ο Τσαντζού με όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 61’ ο Σάβιτς είπε όχι σε σουτ του Πικέλ ενώ στο 74’ ο Βαλέρι με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-2.

Στο 77’ το σουτ του Σανάμπρια πέρασε μόλις έξω ενώ στο 79’ ο Ροντρίγκες από αριστερά έκοψε για τον Μίραντσουκ, εκείνος άνοιξε δεξιά στον Σινγκό κι ο τελευταίος έφερε την μπάλα στο αριστερό και πλάσαρε για το 2-2. Στο 87ο λεπτό ο Καρνεζέκι έπεσε και απομάκρυνε το σουτ του Μίραντσουκ.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Άινα (67’ Σινγκό), Βόιβοντα (90+2’ Σεκ), Σχουρς (67’ Μπουοντζιόρνο), Ροντρίγκες, Ντζιντζί, Λινέτι, Ίλιτς (90+2’ Γκινέιτις), Καραμό (67’ Ράντονιτς), Μίραντσουκ, Σανάμπρια

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Καρνεζέκι, Φεράρι (86’ Λοτσοσβίλι), Σερνίκολα (80’ Γκιλιόνε), Μπιανκέτι, Αϊβού, Βαλέρι, Μπενάσι, Μεϊτέ (46’ Αφενά Γκιάν), Πίκελ, Οκερέκε (80’ Μπουοναϊούτο), Τσαντζού (68’ Τσιοφάνι)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ