Όταν τα βάζεις με τον Λούκα… συνήθως ηττάσαι. Παρά το γεγονός πως στα τρία ματς που αγωνίστηκε δεν είχε πετύχει νίκη, παρά το ότι την προηγούμενη βδομάδα έμεινε σπίτι, τώρα όχι απλώς επέστρεψε δριμύτερος παρά μόνο πανηγύρισε τεράστια νίκη στο καθιερωμένο φουτσαλικό ραντεβού των Wasted Talents. Ο Λούκας έφυγε θριαμβευτής από την αναμέτρηση με την ομάδα του να επικρατεί άνετα με 3-0! Ναι, έκλεισε στόματα και έδωσε απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση. Πλέον με την ψυχολογία στα ύψη, πάει γι’ άλλα!
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα με αρχηγό τον Φάνο διέλυσε με 3-0 αυτήν με αρχηγό τον Ερμή (ίσως να εφυσηχάστηκε από τις συνεχόμενες καλές παρουσίες που είχε, όμως αυτή η ήττα ήταν βαριά).  Το σκορ άνοιξε με πανέμορφο γκολ όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Φάνος μετά από πάσα του Χρήστου. Το 2-0 ήρθε από τον Χρήστο έπειτα από ασίστ του Λούκα, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γιώργος αξιοποιώντας την πάσα του Χρήστου. MVP του ματς αναδείθηκε ο Χρήστος, αλλά η δική μας ψήφος πάει στον Λούκα έστω κι’ αν οι συμπαίκτες του ήθελαν να τον… σαμποτάρουν και να μειώσουν τη νίκη. Μια νίκη που έφερε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του!

Υ.Γ Πέρα από τη μεγάλη επιστροφή το ματς, «σημαδεύτηκε» και από μια «ηχηρή» απουσία. Αυτή του Κρίτωνα. Εδώ που τα λέμε όμως, δεν άξιζε κάτι περισσότερο με τις τελευταίες του εμφανίσεις.

* WASTED WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Γιώργος, Φάνος, Δημήτρης. ΚΑΤΩ: Ανδρέας (Μίου), Λούκας, Χρήστος.

 

* BLACK TALENTS από τα αριστερά προς δεξιά: ΠΑΝΩ: Ανδρέας Ιακώβου, Ανδρέας (Εντού), Σωκράτης. ΚΑΤΩ: Ερμής, Παύλος, Κωνσταντίνος.


*Ο Λούκας… εκστασιασμένος πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη μέσα στο 2023!

Δείτε τα γκολ: