Η Τότεναμ στάθηκε αξιοπρεπέστατα στο Μιλάνο, δέχθηκε ένα γκολ από μια κακή της στιγμής αμυντικά, όμως το εις βάρος της 1-0 κρατάει τα πάντα ανοιχτά ενόψει του επαναληπτικού με την Μίλαν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ!
Τα «σπιρούνια» ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο όταν μόλις στο 7ο λεπτό αναγκάστηκαν να μαζέψουν τη μπάλα από τα δίχτυα τους.
Σε τριπλή ευκαιρία από τους «ροσονέρι», με τον Μπραΐμ Ντίαζ να παίρνει τις τελευταίες δύο προσπάθειες, ο Φόρστερ είδε την μπάλα να καταλήγει στο βαθος της εστίας του και αυτομάτως η δουλειά της ομάδας του Κόντε έγινε τρομερά δύσκολη.
Λίγο μετά το 15ο λεπτό οι Λονδρέζοι άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους και να μετακινούν τη μπάλα από το μεσαίο τρίτο του γηπέδου και μπροστά, ωστόσο, οι Σον και Κέιν δεν ήταν όσο απειλητικοί θα ήθελαν και όσο θα ήταν επιτακτικό βάσει των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί στην αναμέτρηση.
Η Μίλαν κατάφερε με καλή άμυνα και αφήνοντας την πρωτοβουλία στην Τότεναμ να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, δίχως όμως να βγάλουν σε κάτι καλό οι όποιες αντεπιθέσεις στις οποίες επιχείρησε να τρέξει.
Η Τότεναμ πίεσε μέχρι το φινάλε και με κάποιες στατικές φάσεις, έστειλε μπάλες προς τα καρέ του Ταταρουσάνου, όμως οι παίκτες του Πιόλι πήραν το αβαντάζ του ενός τέρματος για την ρεβάνς στην αγγλική πρωτεύουσα.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Τιό, Καλουλού, Κιάερ, Ερναντέζ, Σαλεμάκερς (77′ Μεσίας), Κρούνιτς, Τονάλι (86′ Πομπέγκα), Ντίαθ (77′ Ντε Κετελάρε), Ζιρού, Λεάο (90+1′ Ρέμπιτς)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Φόρστερ, Έμερσον, Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ (81′ Ντέιβις), Σκιπ, Σαρ, Κουλουσέβσκι (71′ Ρισάρλιζον), Πέρισιτς, Σον (81′ Ντανζούμα), Κέιν