Ούτε χιόνια, ούτε κρύο, ούτε βροχές ούτε τίποτα! Τίποτα δεν σταματά το καθιερωμένο ραντεβού της παρέας WASTED TALENTS για φούτσαλ. Σε μια κρύα νύχτα, Wasted Whites και Black Talents φρόντισαν να μας «ζεστάνουν» σ’ ένα συναρπαστικό αγώνα που βρήκε νικητές τους πρώτους με 5-4 με buzzer beater! Φοβερό ντέρμπι που το παρακολούθησαν όλοι με «κομμένη την ανάσα», αφού κρίθηκε στο «χρυσό γκολ»! Ο Ερμής με μια μεστή εμφάνιση αναδείχθηκε ο MVP αφού οδήγησε σε μεγάλη επιτυχία την ομάδα του.
Από νωρίς η αναμέτρηση ήταν στην «κόψη του ξυραφιού». Το σκορ άνοιξε η ομάδα με τα μαύρα και συγκεκριμένα ο Ερμής. Ο Δημήτρης ισοφάρισε σε 1-1 μετά από ασίστ του Γιωργαλλή, όμως και πάλι ο Ερμής έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα (2-1) του έπειτα από… σερβίρισμα του Παύλου. Το 2-2 γράφτηκε από τον Γιώργο, πριν ο ίδιος βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του όντας ο αρχηγός με 3-2 αξιοποιώντας την τελική πάσα του Φάνου. Ερμής (ασίστ από Σωκράτη) και Παύλος (ασίστ ο Ερμής) έφεραν ξανά τούμπα το ματς για το 4-3 για τα Black Talents. Ο αρχηγός της ομάδας με τα άσπρα όμως, Γιώργος Γιωργαλλής δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και έστειλε τον αγώνα να κριθεί στο «χρυσό γκολ» αφού διαμόρφωσε το τελικό 4-4 της κανονικής διάρκειας, μετά από πάσα του Φάνου. Εκεί, η ομάδα με αρχηγό τον Παύλο ήταν πιο τυχερή και πιο εύστοχη (αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν), και ο Σωκράτης έπειτα από ασίστ του Εντού πέτυχε το τελικό 5-4 και έδωσε τεράστια νίκη σ’ ένα επικό ματς!

Υ.Γ Ο Κρίτωνας φαίνεται μόνο στο βίντεο και στο φύλο αγώνος. Κατά τα άλλα ήταν παρών-απών απογοητεύοντας με την (τραγική) εμφάνιση του…

Υ.Γ 1 Ο Λούκας δεν έδωσε το παρών του και μετά τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς μέσα στο 2023, ίσως κατάλαβε πως πρέπει να κρεμάσει τα παπούτσια και τα γάντια του! Καιρός ήταν!

WASTED WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Κωνσταντίνος, Δημήτρης, Φάνος, ΚΑΤΩ: Κρίτωνας, Γιώργος Γιωργαλλής.

BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Σωκράτης, Ανδρέας (Εντού), Ανδρέας Ιάκωβου ΚΑΤΩ: Παύλος, Ερμής.

*Ο MVP Ερμής

Τα γκολ: