Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοιμάζει την ομάδα του όπως προετοιμάζεται και αυτός να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ομόνοιας στο ντέρμπι κόντρα στον Άρη (10/2-20:00). Ο νέος κόουτς των πρασίνων δεν υπολογίζει στους Γιούστε, Ψάλτη, Χούπερ και Κακουλλή ενώ αντίθετα, στην θα έχει στη διάθεση του τον Μπεσεντίν.
Πώς όμως καλύπτει τα κενά των Ψάλτη και Γιούστε; Στη θέση του δεξιού ακραίο οπισθοφύλακα θα επανέλθει ο Μάθιους πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ωστόσο, ερωτηματικό προκύπτει ποιος θα πάρει τη φανέλα βασικού δίπλα από τον Λανγκ στο κέντρο της άμυνας. Το επικρατέστερο σενάριο φέρει τον Μίλετιτς να αποτελεί μαζί με τον Ούγγρο το δίδυμο στην οπισθοφυλακή, χωρίς όμως, να αποκλείεται το ενδεχόμενο να δούμε τον Νικόλα Παναγιώτου, σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.
Όσον αφορά στη γραμμή κρούσης, ο Μπεσεντίν θα είναι στην αποστολή αλλά δύσκολα θα πάρει είτε τη θέση του Καρίμ Ανσαριφάρντ είτε θα βρεθεί από την αρχή στην 11άδα δίπλα από τον Ιρανό. Παρόλα αυτά, αν κριθεί έτοιμος από τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο Ουκρανός αναμένεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά με τη φανέλα της Ομόνοιας ακόμα και ως αλλαγή. Όλα αυτά πάντα, αν δεν ετοιμάζει κάποια σούπερ έκπληξη ο Κύπριος τεχνικός.

Θράσος Δημητρίου