Άνοιγμα προς την ηγεσία και τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη ενόψει των αποφάσεων που θα ληφθούν το βράδυ της Τρίτης σε επίπεδο Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.
Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, η Μαριλένα Ευαγγέλου ανέφερε πως ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν μέλος μιας κυβέρνησης η οποία έβγαλε τον τόπο από τα αδιέξοδα που προκάλεσαν οι πολιτικές του ΑΚΕΛ, ενώ εστίασε στην εμπειρία που απέκτησε σε ότι αφορά τη διαχείριση σημαντικών κρίσεων της τελευταίας δεκαετίας.
Αναφερόμενη στη χτεσινή συνάντηση του κ. Χριστοδουλίδη με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, ανέφερε πως έγινε σε εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που απασχολούν τόσο τον ΔΗΣΥ όσο και γενικότερα την κοινωνία. Αναλύθηκαν είπε προγραμματικές θέσεις του κ. Χριστοδουλίδη, ενώ εκφράστηκε όπως επισήμανε ο σεβασμός του υποψηφίου στην ηγεσία και τον κόσμο του ΔΗΣΥ. Είπε ακόμη πως τα διλήμματα απαιτούν συμπόρευση και συναίνεση και πως σε αυτό προσδοκά και ο κόσμος.
Είπε ακόμη πως δεν υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις με τον ΔΗΣΥ και πως οι όποιες αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου θα είναι σεβαστές.
«Ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν μέλος της κυβέρνησης που έβγαλε τον τόπο από τα αδιέξοδα στα οποία έβαλε τον τόπο το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές του ε σχέση με την οικονομία και τα πάρα πολύ δύσκολα που έφερε το ΑΚΕΛ για τον τόπο. Απέκτησε την εμπειρία διαχείρισης σοβαρότατων κρίσεων», ανέφερε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας πως η πορεία του υποψηφίου άρχισε χωρίς οποιαδήποτε στήριξη από κόμματα.