Η νίκη επί της Ομόνοιας δημιούργησε μεγάλη ευφορία στις τάξεις της Ανόρθωσης, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα εάν δεν έχει και συνέχεια. Αυτό ακριβώς αποτελεί και το μεγάλο της στοίχημα.
Η συνέπεια και η σταθερότητα είναι στοιχεία που της έλειψαν πολύ μέσα στη σεζόν και μόνο τυχαίο δεν είναι πως δεν κατάφερε ποτέ να πετύχει δεύτερη σερί νίκη, κάτι που θα επιδιώξει στο «Αμμόχωστος» κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα το βράδυ της Πέμπτης.
Η «κυρία» θέλει το διπλό όχι τόσο για βαθμολογικούς λόγους, αφού δεν προλαβαίνει το τρένο της εξάδας, αλλά για να επιβεβαιώσει πως όντως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη αισιοδοξία στις τάξεις του κόσμου της ενόψει της συνέχειας, κυρίως ενόψει κυπέλλου…
Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς θα έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. Κίκο, Νινγκά και Γουαρίς ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, σίγουρα όμως δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας των υπολοίπων και πιθανότατα θα είναι στον πάγκο.
Απ’ εκεί και πέρα, στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει του Εμπραλίτζε, δεδομένα είναι εκτός οι Αρτυματάς και Χρυσοστόμου.

Ανδρέας Βεντούρης