Δεν υπάρχει ελπίδα πλέον για τη Σαμπντόρια. Οι Γενοβέζοι άγγιξαν ένα τεράστιο διπλό αλλά στο 90+9’ είδαν τη Μόντσα να ισοφαρίζει σε 2-2 από την άσπρη βούλα και να τους σπρώχνει προς τη Serie B’. Στους 10 βαθμούς και στην προτελευταία θέση η «Σαμπ» που απέχει 9 πόντους από τη 17η Σπέτσια

Στο 6ο λεπτό οι Πετάνια και Καπράρι άλλαξαν όμορφα με τον πρώτο να κάνει το σουτ από δεξιιά και να αστοχεί για λίγο ενώ στο 10’ ο Οτζέλο σέντραρε από αριστερά και ο Γκαμπιαντίνι κατέβασε με το κεφάλι για τον Λάμερς αλλά ο τελευταίος πλάσαρε πάνω στον Ντι Γκρεγκόριο. Τελικά στο 12ο λεπτό μετά από γέμισμα του Λάμερς, ο Γκαμπιαντίνι έβαλε στην πλάτη όμορφα τον Καλντιρόλα και με σουτ από αριστερά έγραψε το 0-1.

Στο 16ο λεπτό ο Οντέρο έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Κάρλος Αουγούστο ενώ στο 32’ ήρθε η ισοφάριση για τη Μόντσα. Ο Αουγούστο σέντραρε από αριστερά και ο Πετάνια κοντρόλαρε στην καρδιά της περιοχής της Σαμπντόρια και με φοβερό γύρισμα έκανε το 1-1.

Στο 51’ το σουτ του Οτζέλο πέρασε μόλις έξω ενώ στο 54’ ο αμυντικός στης Σαμπντόρια πρόλαβε σωτήρια τον Ντάνι Μότα. Και στο 58ο λεπτό ο Ντι Γκρεγκόριο πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κεφαλιά του Λέρις αλά στην επαναφορά ο Γκαμπιαντίνι πλάσαρε για το 1-2. Στο 76’ ο Αουγούστο σέντραρε από αριστερά και ο Μότα έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα ενώ στο 90+6′ ο Αμιόνε πρόλαβε σωτήρια τον Αουγούστο και στο επόμενο λεπτό η Μόντσα κέρδισε πέναλτι και ο Πεσίνα ισοφάρισε σε 2-2 από τα 11 μέτρα.

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο, Καλντιρόλα (79’ Βαλότι), Πάμπλο Μαρί, Ίτσο (57’ Μαρλόν), Κάρλος Αουγούστο, Πεσίνα, Ματσίν (72’ Ροβέλα), Καπράρι,, Πετάνι, Τσιουρία (72’ Μπιριντέλι), Μότα (79’ Κολπάνι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Νάουτινκ (46’ Μούρου), Οτζέλο, Γκίντερ, Αμιόνε, Ντζούριτσιτς (68’ Παολέτι), Γουίνκς, Κιζάνς (46’ Ρινκόν), Λέρις (85’ Τζανόλι), Λάμερς (74’ Κουαλιαρέλα), Γκαμπιαντίνι