Τεράστιο νίκη για τη Σασουόλο, που νίκησε με 1-0 την Αταλάντα και βρέθηκε στο +10 από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη Βερόνα (ένα ματς λιγότερο). Από την άλλη η Dea παρέμεινε στους 38 πόντους και στην 4η θέση μαζί με Λάτσιο και Μίλαν αλλά έχει ένα ματς παραπάνω.
Στο 7ο λεπτό ο Μούσο έσωσε μετά από σουτ του Ντεφρέλ ενώ στο 9’ είπε όχι εντυπωσιακά και σε κεφαλιά του Ματέους Ενρίκε. Στο 28ο λεπτό η Αταλάντα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Μέλε με απ’ ευθείας κόκκινη για εγκληματικό μαρκάρισμα στον Μπεράρντι. Στο 44ο λεπτό το φάουλ του Μπεράρντι πέρασε μόλις έξω ενώ στο 55’ ο Λοριεν έκανε την κίνηση στα αριστερά και με όμορφο δεξί σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 64ο λεπτό ο Κονσίλι είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Κοουπμάινερς ενώ στο 73’ ο Σκαλβίνι πρόλαβε σωτήρια τον Μπαϊράμι και στο 82’ ο Μούσο είπε όχι σε σουτ του ίδιου παίκτη. Στο 90+6′ αποβλήθηκε και ο Μουριέλ.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Έρλιτς, Ροζέριο (46’ Μαρκίτσα), Ρουάν, Ζορτέα, Ομπιάνγκ (87’ Αρουί), Ματέους Ενρίκε (67’ Μπαϊράμι), Φρατέζι, Ντεφρέλ (77’ Άλβαρες), Μπεράρντι, Λοριεντέ (87’ Θόρστβεντ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ (66’ Πάσαλιτς), Μέλε, Σκαλβίνι, Ντε Ρόουν, Κοουπμάινερς, Έντερσον (33’ Ρουτζέρι, 80’ Μουριέλ), Λούκμαν (46’ Μπογκά), Χέιλουντ (66’ Σαπάτα)