Η Τσέλσι «σάρωσε» κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικές περιόδου, αλλά τώρα δεν μπορεί να δηλώσει στο Τσάμπιονς Λιγκ όλα τα νέα αποκτήματά της.
Για τους «μπλε» υπάρχουν καλά και κακά νέα… Τα καλά είναι ότι άδειασαν τρεις θέσεις στο ρόστερ που δηλώνει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση καθώς δεν υπολογίζονται πια ο Ζορζίνιο, ο Χακίμ Ζίγιες και ο Ντενίς Ζακάρια.
Μόνο που οι παίκτες που μετακόμισαν αυτόν τον Ιανουάριο στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είναι πολύ περισσότεροι και ο Γκρέιαμ Πότερ παραδέχθηκε σε δηλώσεις του πως θα πρέπει να γίνει μια σοβαρή συζήτηση για να καταλήξουν στο ποιοι θα είναι οι τρεις νέοι παίκτες που θα δηλωθούν στην Ευρώπη. Όλα δείχνουν ότι οι δύο… σίγουροι είναι ο Έντσο Φερνάντες και ο Μικάιλο Μούντρικ, για τους οποίους δόθηκαν 120 και 70 εκατομμύρια ευρώ αντίστοιχα.
Για την τρίτη θέση, η… μάχη είναι ανάμεσα σε έξι παίκτες. Γι’ αυτήν φαίνεται πως θα «παλέψουν» ο Ζοάο Φέλιξ και ο Μπενουά Μπαντιασίλ, με τον Πορτογάλο να είναι σε δυσκολότερη θέση με δεδομένο ότι απογοήτευσε τους ανθρώπους της Τσέλσι με την αποβολή του στο ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας.