Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να της αφαιρεθούν άλλοι 20 βαθμοί!
Οι «μπιανκονέρι» είναι, έτσι κι αλλιώς, σε δύσκολη κατάσταση μετά την αφαίρεση των 15 βαθμών για την υπόθεση «Plusvalenza», που αφορά παραποιήσεις οικονομικών στοιχείων σε αγοραπωλησίες παικτών. Έτσι, η ομάδα έπεσε χαμηλά στην βαθμολογία και είναι πολύ δύσκολη η έξοδός της στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν.
Φαίνεται, όμως, πως ίσως οι μπελάδες να μην έχουν τελειώσει τη Γιουβέντους. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere dello Sport, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας ετοιμάζει νέα ποινή, που μπορεί να φτάσει στην αφαίρεση 20 βαθμών, για παραποίηση στοιχείων που αφορά τις μειώσεις των μισθών των παικτών κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού.
Υπάρχουν, μάλιστα, και αποδεικτικά στοιχεία, όπως συζητήσεις διοικούντων με ποδοσφαιριστές της ομάδας, πρώην και νυν, που είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές. Η Γιουβέντους είχε ανακοινώσει στις 28 Μαρτίου 2020 ότι οι παίκτες της είχαν παραιτηθεί από τέσσερις μισθούς τους κάτι που θα εξοικονομούσε στην ομάδα περίπου 90 εκατομμύρια αυτό. Αυτό δε συνέβη ποτέ αφού σύμφωνα με τις έρευνες οι ποδοσφαιριστές δεν πήραν μόλις ένα μηνιάτικο με τη διαφορά να είναι σαφέστατα μεγάλη.