Μετά το… εξευτελιστικό 12-6 της προηγούμενης βδομάδας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), η παρέα με το καθιερωμένο ραντεβού για Futsal επέστρεψε στα γήπεδα και στα ντέρμπι! Black Talents και Wasted Whites, έδωσαν… νέα παράσταση με την ομάδα του αρχηγού Ερμή να επικρατεί της ομάδας του αρχηγού Εντού με 6-3. Σε (ακόμα μια) μεγάλη βραδιά ο Σωκράτης ο οποίος αναδείχθηκε και MVP, ενώ, από την αντίθετη, μια απ’ τα ίδια για τον… γκαντέμη Λούκα. Ο άνθρωπος δεν υπάρχει!!! Έμεινε στο 2022. Μέσα στο νέο έτος, σε τρία ματς, δεν μετράει νίκη!!! Ήδη γίνονται σκέψεις να τον βάλουν στη… μαύρη λίστα και να μην ξαναπαίξει, αφού αν συνεχίσει έτσι, δεν θα τον θέλει κανείς στην ομάδα του. Απαρατήρητο δεν περνάει το γεγονός πως ξανά ο Εντού ως αρχηγός δέχθηκε ήττα!!! Από το κακό στο χειρότερο…
Πάμε στο αγωνιστικό. Στο ντέρμπι από τα παλιά. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα με τα άσπρα ο Γιωργάλλης έπειτα από ασίστ του Γρηγόρη, όμως η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Κρίτωνα (που επιτέλους θύμισε ξανά τον παλιό καλό του εαυτό), αξιοποιώντας την πάσα του Ερμή. Ο Παύλος έφερε «τούμπα» το ματς γράφοντας το 2-1 μετά από ατομική ενέργεια. Οι Wasted Whites έβγαλαν αντίδραση και έφτασαν στο 2-2 με τον Γιώργο Χατζηκυριάκο με τον Γρηγόρη να καταγράφει ακόμα μια τελική πάσα.
Κάπου εκεί, τα Black Talents πάτησαν το πόδι στο γκάζι και ξέφυγαν με 4-2 χάρη στα γκολ των Ερμή (ασίστ από Σωκράτη) και Παύλου. Η ομάδα του Εντού δεν το έβαλε κάτω, και ο Ανδρέας Ιακώβου μείωσε σε 4-3 μετά από τελική πάσα του Γιώργου Χατζηκυριάκου. Όσον κι’ αν προσπάθησαν οι «άσπροι» δεν έφτασαν ποτέ στην ισοφάριση. Μάλιστα η ομάδα με τα μαύρα πέτυχε άλλα δύο γκολ από τον Κρίτωνα και τον Παύλο (ασίστ από Σωκράτη) για το τελικό 6-3, που ήταν και ο επίλογος αυτού του ντέρμπι.

Υ.Γ Μην ξαναβάλετε αρχηγό τον Εντού.

Υ.Γ 1 Λούκα, ίσως να σκεφτείς να κρεμάσεις τα παπούτσια σου.

Υ.Γ 2 Τα πιο πάνω, γράφονται πάντα και πρώτα απ’ όλα σε φιλικό και χιουμοριστικό επίπεδο.


BLACK TALENTS από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Ερμής, Ιάκωβος, Σωκράτης. ΚΑΤΩ: Κρίτωνας, Παύλος, Χρήστος.

WASTED WHITES από τα αριστερά προς τα δεξιά: ΠΑΝΩ: Γρήγορης, Γιώργος Χατζηκυριάκος, Λουκάς. ΚΑΤΩ: Γιώργος Γιωργαλλής, Ανδρέας Ιακώβου, Ανδρέας (Εντού).

Δείτε τα γκολ: