Απίστευτος, μοναδικός, εξωγήινος: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έπαιξε… μόνος του τους Κλίπερς, «έγραψε» 54 πόντους και 18 ριμπάουντ σε 36 λεπτά (!) και οδήγησε τους Μπακς σε μία τεράστια νίκη (106-105).
Γιάννης Αντετοκούνμπο σε… beast mode για ακόμα ένα βράδυ. Ο Έλληνας σούπερ σταρ πραγματοποίησε ακόμα μία μυθική εμφάνιση και «σκότωσε» τους δυνατούς Κλίπερς, δίνοντας μία σπουδαία νίκη στους Μπακς (106-105).
O ηγέτης των «Ελαφιών» δεν είχε αντίπαλο στο παρκέ και σε 36 λεπτά συμμετοχής μέτρησε 54 πόντους, μαζί με 18 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ενδεικτικό της εξωπραγματικής παρουσίας του είναι το γεγονός πως σκόραρε περισσότερους πόντους απ΄όσους μέτρησαν όλοι μαζί οι συμπαίκτες του (54), ενώ, παράλληλα, έκανε και ρεκόρ, αφού ισοφάρισε τον Λεμπρόν Τζέιμς στη λίστα με τα νταμπλ νταμπλ που περιλαμβάνουν και… πενηντάρες.
Ο Γιάννης έβαλε και τις κρίσιμες βολές στο τέλος, ενώ μοιραίος για τους ηττημένους ήταν ο Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος αστόχησε σε δύο σουτ νίκης στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο έμπειρος φόργουορντ «έγραψε» πάντως νταμπλ νταμπλ (17 πόντοι, 11 ριμπάουντ), όπως και ο Ίβιτσα Ζούμπατς (12 πόντοι, 13 ριμπάουντ). Καλή εμφάνιση από τον Ρέτζι Τζάκσον (26 πόντοι, 9/16 σουτ), ενώ βοήθειες στους νικητές έδωσε και ο Κρις Μίντλετον με 16 πόντους και 7 ριμπάουντ.