Τρεις αγώνες θα πραγματοποιηθούν μεσοβδόμαδα για την 17η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League. Ο αγώνας ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Κεραυνό θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Στροβόλου που παίζει την Τετάρτη (01/02, 21:00) εκτός έδρας με την Μπρόζε Μπάμπεργκ για την 5η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup. Σε νέα ημερομηνία θα γίνει επίσης η αναμέτρηση μεταξύ της Πετρολίνα ΑΕΚ και του Αχιλλέα Καϊμακλίου. Ρεπό έχει η ΕΑΣ Ομόνοια.

ΑΠΟΠ-Dynatron Aπόλλων
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου – 17:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»
Στην Πάφο ο ΑΠΟΠ θέλει επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα απέναντι στον Dynatron Απόλλων που θέλει να δώσει συνέχεια στην νικηφόρο πορεία του. Οι γηπεδούχοι σε 14 αγώνες μετρούν τέσσερις νίκες και δέκα ήττες, ενώ η ομάδα της Λεμεσού έχει – σε 15 αγώνες – εννέα νίκες και έξι ήττες.

Payabl. EKA ΑΕΛ BC-ΑΠΟΕΛ
Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου – 18:30 / «Νίκος Σολωμονίδης»
Ντέρμπι γαλαζοκίτρινων στη Λεμεσό, με την Payabl. EKA ΑΕΛ BC και τον ΑΠΟΕΛ να επιδιώκουν επιστροφή στις νίκες, αφού προέρχονται από ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική. Σε 14 παιχνίδια το συγκρότημα της Λεμεσού έχει πανηγυρίσει εννέα ροζ φύλλα και δέχθηκε πέντε ήττες. Από την άλλη οι πρωτευουσιάνοι έχουν 11 νίκες και 3 ήττες.

Ε.Ν. Παραλιμνίου-ΕΘΑ
Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου – 19:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θα κυνηγήσουν Ε.Ν. Παραλιμνίου και ΕΘΑ που κέρδισαν τους προηγούμενους αγώνες τους. Οι βυσσινί έδωσαν μέχρις στιγμής 15 παιχνίδια και έχουν τρεις νίκες και 12 ήττες, ενώ από την πλευρά της η ομάδα της Έγκωμης σε 14 αγώνες έχουν επτά νίκες και ισάριθμες ήττες.