Τον πρώτο της εγχώριο τίτλο μετά το 2017 θα διεκδικήσει στα τέλη του μήνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επιστρέφοντας σε τελικό διοργάνωσης με τον Τεν Χαγκ στον πάγκο! Επιβλήθηκε 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ (5-0 συνολικό σκορ) και οι «κόκκινοι διάβολοι» θα κοντραριστούν πλέον με την Νιούκαστλ στο «Γουέμπλεϊ» για το τρόπαιο!

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παρά το 3-0 από το πρώτο ματς και το γεγονός πως η Γιουνάιτεντ παίζει συνεχώς και μεσοβδόμαδα μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών της στη μετά – Μουντιάλ εποχή, διατήρησε αρκετούς βασικούς στο αρχικό σχήμα. Προφανώς θέλει να τους κρατήσει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, με τους Μαρσιάλ και Σάντσο να βρίσκονται στην αποστολή. Αντιθέτως, ο Λίνγκαρντ τραυματίστηκε στην προθέρμανση της Φόρεστ και δεν κατάφερε να παίξει στο «Ολντ Τράφορντ» μπροστά στο κοινό που τον λατρεύει ακόμα.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ εμφανίστηκε αρκετά πιο θαρραλέα από το πρώτο παιχνίδι, επιχείρησε να κάνει επιθέσεις και να ζορίσει την Γιουνάιτεντ, ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν τέτοιος που δεν θύμιζε επαναληπτικό ενός εύκολου 3-0 κι έτσι οι οπαδοί στο γήπεδο ικανοποιήθηκαν απόλυτα. Ο Καζεμίρο που ήταν ξανά παντού, λίγο έλειψε να κάνει ασίστ προς τον Βέγκορστ πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο, όμως, ο Ολλανδός έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος πέρασαν στο παιχνίδι και οι Ράσφορντ, Σάντσο και Μαρσιάλ για να βοηθήσουν στην αναζήτηση του γκολ που θα έκανε ακόμα πιο απλά τα πράγματα, αλλά το 3-0 από την πρώτη αναμέτρηση ούτως ή άλλως ήταν τέτοιο που πρόσφερε ηρεμία στους «κόκκινους διαβόλους». Από τους προαναφερθέντες, ο Γάλλος τελικά έκανε τη διαφορά στο 72′ με «ριμπάουντ» από προσπάθεια του Ράσφορντ, ενώ στο 75′ ο Φρεντ έκανε το 2-0 από γέμισμα του Μπρούνο και ασίστ με ωραία, απλή επαφή από τον Άγγλο που έφτιαξε και το πρώτο γκολ. Κάπως έτσι η … σεμνή τελετή έλαβε τέλος και η Γιουνάιτεντ έβαλε πλώρη για το «Γουέμπλεϊ».