Μια ακόμη απώλεια για τον ΠΑΟΚ που θα στερηθεί για 4-6 εβδομάδες τον αρχηγό της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια – Επιβεβαιώθηκε η κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο!
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια πέρασε ως αλλαγή στο ματς με τον Λεβαδειακό, ωστόσο, υπέστη ζημιά και ως εκ τούτου αντικαταστάθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα, λίγο πριν την αλλαγή του, ο πάγκος του Δικεφάλου φώναζε επίμονα στον Πορτογάλο, θέλοντας να τσεκάρουν την κατάστασή του και το πως αισθάνεται… Ο ίδιος, με χαρακτηριστικές κινήσεις, προσπαθούσε να εξηγήσει πως θα το πάει μέχρι τέλους δεδομένου πως απέμενε ένα λεπτό για τη λήξη, ωστόσο, το «τέλος» που έδειχνε με τα χέρια του ο αρχηγός της ομάδας, παρερμηνεύθηκε, αναγκάζοντας τον Λουτσέσκου να προχωρήσει άρον άρον στο φινάλε σε αλλαγή.
Εξ αρχής, ο Βιεϊρίνια είχε αντιληφθεί τη ζημιά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη μαγνητική στην οποία υπεβλήθη και έδειξε πως έχει κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο. Το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες.
«Περαστικά αρχηγέ και γρήγορα κοντά μας!», το μήνυμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ!