Τα βραβεία Stoiximan Top Goal 15ης και 20ης αγωνιστικής, παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ιμάντ Φαράζ, δηλώνοντας παράλληλα:
«Πρώτα να δώσω τις ευχαριστίες μου σε αυτούς που με ψήφισαν. Τα αφιερώνω στους οπαδούς της ΑΕΚ, τους συμπαίκτες μου και το προσωπικό της ομάδας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτά τα βραβεία. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά όπως επίσης που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου σκοράροντας».

Το ανάποδο ψαλίδι της 20ης αγωνιστικής είναι ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας σου;
«Σίγουρα είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έβαλα μέχρι στιγμής αλλά προσωπικά το αγαπημένο μου είναι εκείνο που σημείωσα εναντίoν της Παρτιζάν».

Φέτος αγωνίζεσαι πρώτη φορά στην Ευρώπη, γράφοντας ιστορία με την ΑΕΚ.
«Ναι είναι η πρώτη μου φορά που αγωνίζομαι σε παιχνίδια Ευρωπαϊκού θεσμού. Είμαι νέος κι ελπίζω να το ζήσω αυτό πολλές φορές. Το ότι γράφουμε ιστορία φέτος με την ΑΕΚ στην Ευρώπη με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο».

Πως είναι για εσένα η ζωή στη Κύπρο;
«Αγαπώ τη ζωή στη Κύπρο και μου αρέσει που παίζω εδώ. Σίγουρα ο καιρός είναι καλύτερος από ότι στη Γαλλία!».

ΓΙΑ ΡΑΦΑ ΛΟΠΕΣ

Ο Rafa Lopes παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο Stoiximan Top Goal της 13ης Αγωνιστικής. Παράλληλα ο ποδοσφαιριστής της AEK δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο και το γκολ μου. Πιο χαρούμενος που αυτό το γκολ βοήθησε την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Ευχαριστώ το Θεό. Ευχαριστώ πολύ όσους με ψήφισαν και το αφιερώνω στην οικογένεια μου πρώτα αλλά και στην οικογένεια της ΑΕΚ, συμπαίκτες, προσωπικό και οπαδούς».

Προτεινόμενο γκολ ήταν και του Oier. Γενικά οι παίκτες της ΑΕΚ σκοράρετε όμορφα γκολ. Είναι θέμα ταλέντου;
«Σε εκείνο το παιχνίδι κι ο Oier σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ και θα μπορούσε να λάβει το βραβείο. Η ομάδα μας είναι γεμάτη ταλέντο, είμαστε δυνατοί σαν ομάδα. Τα όμορφα γκολ που σκοράρουμε είναι και αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων όχι μόνο του παίκτη που σκοράρει».

Δεύτερη περίοδος για εσένα στο νησί μας. Πως είναι η ζωή εδώ;
«Η ζωή στη Λάρνακα είναι πολύ καλή. Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε εγκλιματιστεί πλήρως στη Κύπρο. Η ΑΕΚ είναι φανταστική ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Βρήκες διαφορές στο πρωτάθλημα μας σε σύγκριση με τη πρώτη φορά που ήσουν εδώ;
«Σε σύγκριση με τότε, πλέον το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό. Περισσότερες ομάδες επενδύουν για την κατάκτηση του τίτλου και τις θέσεις της Ευρώπης. Αυτό έφερε περισσότερη ποιότητα στο πρωτάθλημα».