Το σίριαλ με τον Νικολό Ζανιόλο συνεχίζεται στη Ρώμη με τους οπαδούς της ομάδας να αναρτούν πανό στο Κολοσσαίο εναντίον του παίχτη.
Ενώ η Ρόμα ετοιμάζεται για το «ντέρμπι του ήλιου» καθώς φιλοξενείται απόψε στην έδρα της Νάπολι (29/1 21:45), στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αναβρασμός με το θέμα της μεταγραφής και της συμπεριφοράς του παίχτη. Οι ιθύνοντες της Ρόμα είναι εκνευρισμένοι με την μεριά του παίχτη, καθώς αρνήθηκε ακόμα και να συζητήσει την πρόταση της Μπόρνμουθ, προκαλώντας την έκρηξη της διοίκησης αλλά και του κόσμου.
Στον Ζανιόλο πάντως, έχουν διαμηνύσει πως δε θα αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της ομάδας μέχρι το τέλος της χρονιάς και για τον λόγο αυτό, ο παίκτης κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μεταγραφή του στην Αγγλία. Θέση στην όλη ιστορία, πήραν και οι οπαδοί της ομάδας. Οι τιφόζι των «Τζιαλορόσι» ανήρτησαν πανό εναντίον του παίχτη το οποίο γράφει «Ζανιόλο προδότη και σκ***α χωρίς τιμή».
Τα πράγματα φαίνεται να είναι πλέον σε τεντωμένο σχοινι κι ενώ απομένουν δύο μέρες μέχρι την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.