Για τη μεταγραφή του Ίβουσιτς, την αποχώρηση του Σεμέδο και για τον Μπρούνο μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους.

Για τον Ίβουσιτς: «Δαπανήσαμε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για την απόκτησή του. Υπάρχουν συμφωνίες και για μεταπώληση. Είναι προς όφελος και των δύο πλευρών. Η Πάφος FC έχει γίνει ένας ελκυστικός προορισμός για τους ποδοσφαιριστές. Ήταν δύσκολη μεταγραφή, δεν παίζαμε μόνοι μας. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι ενέργειες και οι επαφές του κ.Ντουμπόφ με την ομάδα. Είναι απόλυτα έτοιμος και θα κάνει σήμερα την πρώτη του προπόνηση».

Για τη μεταγραφή Σεμέδο στη Σ.Αραβία: «Ο Σεμέδο θα αναχωρήσει μετά τον αγώνα με την Ομόνοια. Εναπόκειται στον προπονητή μας αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ΓΣΠ. Η ομάδα μας ικανοποιήθηκε οικονομικά και τον παραχωρήσαμε. Είχαμε μιλήσει για ανανέωση, ήμασταν σε διαπραγματεύσεις αλλά ήρθε αυτή η πρόταση. Είναι μεγάλο το ποσό, δεν μπορώ να πω ακριβώς το ποσό διότι υπάρχουν μπόνους σε επίτευξη στόχων. Η ομάδα του Σεμέδο είναι στην πρώτη θέση στη β’ κατηγορία και υπάρχει μεγάλο μπόνους αν ανέβει στην α’ κατηγορία».

Για τον Μπρούνο Φελίπε: «Με όλο το σεβασμό δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη συζήτηση. Ειδικά πριν από το παιχνίδι μας με την Ομόνοια. Θα κάνουμε σίγουρα ακόμη μία μεταγραφή μετά την αποχώρηση του Σεμέδο. Δεν ξέρω ποιος θα είναι αυτός, υπάρχουν αρκετοί στόχοι».