Έχει μικρύνει το rotation ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα, όπως φάνηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές στην 11άδα της ΑΕΚ και στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα».
Η σίγουρη αλλαγή αφορά την επιστροφή του Άνχελ Γκαρσία αντί του Νικόλα Εγγλέζου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο δεξί θα παραμείνει ο Ροσάλες, διατηρούνται στα στόπερ οι Τόμοβιτς και Μιλίτσεβιτς, όπως φυσικά κι ο Πίριτς στο τέρμα.
Δεν αναμένεται αλλαγή στη μεσαία γραμμή αφού δύσκολα θα σπάσει το δίδυμο Λέδες-Πέρα Πονς. Ούτε στους ακραίους, με τους Φαράζ και Γκιούρτσο να είναι ξανά ενδεκαδάτοι. Απ’ εκεί και πέρα, ο Άλτμαν είναι ο σίγουρος για την επίθεση κι όσο για τον δεύτερο, αν κριθεί έτοιμος ο Ράφα Λόπες τότε αυτός θα πλαισιώσει τον Ισραηλινό. Σε αντίθετη περίπτωση θα πάρει θέση βασικού ο Ρόμο.
Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Τρισκόφσκι, επιπλέον επιλογές αποτελούν Μάμας, Χριστοφόρου και Γιάκολις, ενώ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Αρτέμ Χρόμοφ και Μαλίκ Αμπουμπακάρι.

Ανδρέας Βεντούρης