Εκκρεμεί η τελευταία προπόνηση της Παρασκευής, αλλά ο Μιλόγεβιτς έχει στο μυαλό του την 11άδα και το πλάνο γενικά της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.
Η πρόβλεψη θέλει το Σέρβο προπονητή να επαναφέρει τον Κρέσπο στο κέντρο της άμυνας και τον Φεράρι αριστερά και να έχει δίλημμα για τον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί δεξιά στην επίθεση.
Από τη μία να ρίξει στη μάχη το Μοχάμεντ Μπεν, από την άλλη να εμπιστευθεί είτε τον Ντογκαλά, είτε τον Εφραίμ.
Αυτό φαίνεται να είναι το μοναδικό δίλημμα του Σέρβου που θυμίζουμε ότι θα έχει σαν επιπλέον επιλογή τον Φεντερίκο Μακέντα καθώς και το Γκεόργκι Κοσταντίνοφ. Οι δύο ποδοσφαιριστές προσφέρουν αντίστοιχες πολύ καλές εναλλακτικές λύσεις και δείχνουν το βάθος που έχει αυτή την στιγμή η ομάδα.
Στις υπόλοιπες θέσεις θα είναι οι γνωστοί ποδοσφαιριστές. Ο Μπέλετς στα δοκάρια, δεξιά ο Σούσιτς, ο Ντβάλι, ο Νταουσβίλι, ο Σαρφό, ο Ντάλσιο, ο Μαρκίνιος και ο Κβιλιτάια.
Στο μεταξύ, ένα βήμα πριν την επιστροφή, είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες. Θα αποτελέσει έκπληξη αν πάει στην αποστολή με την ΑΕΚ αλλά ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μιλήσει με τον προπονητή για το πως νιώθει.
Αναφορικά με τον Τάσο Δώνη επικρατεί αγωνία για το χρόνο απουσίας του. Χάνει την ΑΕΚ αλλά αν θα προλάβει τον Απόλλωνα είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από την ιατρική διάγνωση.