Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα τόνισε ότι με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου θα προσπαθήσουν να εξαλείψουν ότι το δυνατόν περισσότερο τις παθογένειες που βγάζει η ομάδα και με την ενίσχυση του ερχόμενο καλοκαίρι με την ενίσχυση να τις εξαλείψουν οριστικά επιστρέψουν ξανά σε πρωταγωνιστική πορεία για να διεκδικήσουν πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Για την ώρα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι Ουάρντα, Χουσαίν και Ντόνιο αλλά υπάρχουν έτοιμες μεταγραφές και για το καλοκαίρι.
Η πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού είναι ο Ζαχαρίας Άδωνη. Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός ο οποίος όπως γράψαμε είναι και στα ραντάρ του Τιμούρ για την Εθνική ανδρών και όχι άδικα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο οποίος μετά την εξαιρετική σεζόν με τον Εθνικό, κάνει το ίδιο και στη Νέα Σαλαμίνα, έχει συμφωνήσει με τους γαλάζιους εδώ και καιρό και από το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει κάτοικος Κολοσσίου.
Γενικότερα στον Απόλλωνα θα κοιτάξουν από νωρίς τη νέα σεζόν καθώς η φετινή φαντάζει σχεδόν χαμένη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και την απόσταση από την 3η θέση… ακόμα και από την 4η.

Χρίστος Χρίστου