Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα στα υπόψιν την περίπτωση του Όντρει Λινγκρ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά δεν είναι η μοναδική κίνηση που θα κάνει στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.
Μπαίνοντας στην τελευταία εβδομάδα (και) της εφετινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός αρχίζει να “τρέχει” πλέον τις συζητήσεις του με τους βασικούς στόχους που έχουν εντοπιστεί, προκειμένου να προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο κινήσεις, που θα “ζωντανέψουν” και θα ξανακάνουν απρόβλεπτη τη μεσοεπιθετική γραμμή του και θα δώσουν περισσότερες επιλογές στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεδομένου ότι το ρόστερ μοιάζει να είναι πλέον στα… όριά του.
Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση του βασικού εξτρέμ, όπου οι “πράσινοι” έχουν επικεντρωθεί σε ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στα ισπανικά γήπεδα και έχει ήδη προχωρήσει σημαντικά τις εξελίξεις. Σε σημείο που να μοιάζει θέμα ημερών η μεταγραφή, εφόσον οριστικοποιηθούν κάποιοι επί μέρους όροι στις συζητήσεις με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο εν λόγω εξτρέμ.
Από εκεί και πέρα, στο “τριφύλλι” διατηρούν στο… κάδρο του και την περίπτωση του διεθνούς Τσέχου μεσοεπιθετικού, Όντρεϊ Λινγκρ της Σλάβια Πράγας. Ως μία δεύτερη (έξτρα) μεταγραφή ενός παίκτη ο οποίος θα μπορεί να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, προκειμένου να δώσει επιπλέον, ποιοτικές επιλογές στη δημιουργία και την εκτέλεση, όπου είναι ξεκάθαρη πλέον πως υπάρχει θέμα.
Τσεχικό δημοσίευμα ανέφερε τη Δευτέρα (23/1) πως η διοίκηση της Σλάβια δεν πρόκειται πλέον να παραχωρήσει τον 24χρονο άσο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση όχι μόνο δεν έχει “εγκαταλειφθεί”, αλλά παραμένει “ενεργή”. Και υπάρχουν ακόμη συζητήσεις.
Πέρα απ’ το οικονομικό σκέλος, όπου οι αξιώσεις της τσεχικής ομάδας υποχώρησαν σημαντικά, ένα άλλο ζήτημα διαπραγμάτευσης αφορά το υψηλότατο ποσοστό μεταπώλησης που αξιώνει η Σλάβια. Όμως υπάρχει διάθεση απ’ την πλευρά του Παναθηναϊκού να το κυνηγήσει κι άλλο το θέμα, δουλεύοντας εντούτοις παράλληλα κι άλλες περιπτώσεις.
Όπως για παράδειγμα αυτή του Κάουλι Ολιβέιρα, της Λουντογκόρετς, για τον οποίο τα δημοσιεύματα της Δευτέρας (23/1) από τη Βουλγαρία, ανέφεραν πως άνοιξε νέος κύκλος συζητήσεων ανάμεσα στα δύο κλαμπ…