Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε ως δανεικό μέχρι το φινάλε της σεζόν τον Κρις Γουντ από την Νιούκαστλ και τσεκάρει τον Κέιλορ Νάβας που έχει χάσει τη φανέλα βασικού στην Παρί ελέω Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, όμως οι φιλοδοξίες της δεν σταματούν εδώ.
Αυτό τουλάχιστον δείχνει η αποκάλυψη της Telegraph, με το αγγλικό μέσο να αναφέρει πως ο αθλητικός διευθυντής των κόκκινων, Φιλίπο Τζιράλντι ,ψάχνει για μία μεταγραφή που θα ισχυροποιήσει σημαντικά την Φόρεστ στην γραμμή κρούσης και έχει στραφεί στην περίπτωση του Αλέν Σεν-Μαξιμέν.
Ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός, που βρίσκεται στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ” από το 2019 (μεταγραφή από την Νις) μετράει 13 γκολ και 19 ασίστ σε 108 εμφανίσεις του με τις καρακάξες και μέχρι την περασμένη σεζόν ήταν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες της, όμως φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά για αυτόν.
Η τελευταία φορά που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, γεγονός που μαρτυράει πως δεν είναι πλέον στις πρώτες επιλογές του Έντι Χάουι, ωστόσο υπάρχουν δύο πολύ σημαντικά εμπόδια που θα πρέπει να παρακάμψει η Νότιγχαμ αν θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο.
Το ένα είναι η απροθυμία της Νιούκαστλ να τον αφήσει να φύγει, παρότι δεν έχει τόσο ενεργό ρόλο τη φετινή σεζόν και το δεύτερο είναι το πολύ υψηλό κασέ του Γάλλου εξτρέμ, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του να ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 105.000 ευρώ.