Η ΑΕΛ ενημερώνει ότι θα φιλοξενήσει σήμερα στο στάδιο «Άλφαμεγα» Τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού. Η ανακοίνωση:

«Ενώνουμε ανθρώπους»
Τον Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού θα φιλοξενήσει η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο αυτή τη βδομάδα, στον αγώνα Πρωταθλήματος, με την Καρμιώτισσα.
Άτομα από τον Σύνδεσμο θα βρεθούν στο «Στάδιο Άλφα Μέγα» και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα φιλοξενούμενοι από την Διοίκηση της ΑΕΛ.
Θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Προεδρική σουίτα της ΑΕΛ.
Ο Σύνδεσμος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες Λεμεσού, ιδρύθηκε το 1991 θέτοντας
πρωταρχικούς σκοπούς του, την προστασία και φροντίδα των παιδιών με ειδικές ανάγκες καθώς και την προώθηση και λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά αυτά και οι γονείς τους.
Παράλληλα αποσκοπεί στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, στην ουσιώδη εκπαίδευσή τους καθώς και την εποικοδομητική ψυχαγωγία τους με διάφορες δημιουργικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Στο πλαίσιο αυτό, λειτουργούν σήμερα στη Λεμεσό, το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων «Το Σπίτι Του Μάριου» σε ενοικιαζόμενο σπίτι, στην οδό Αυγουστίνου 50 και το «Αικατερίνειο» Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων σε ιδιόκτητο σπίτι στην οδό Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 22 στη Μέσα Γειτονιά.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου https://www.special-needs.org.cy/