Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Μαγιόρκα καθώς επικράτησε με 1-0 της Θέλτα για την 18η αγωνιστική της La Liga και έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο Ροντρίγκεθ το γκολ της αναμέτρησης, ακόμα ένα παιχνίδι δίχως νίκη για την Θέλτα που παραμένει πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης κύλησε δίχως φάσεις, με την Μαγιόρκα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και την Θέλτα από την πλευρά της να θέλει να χτυπήσει στην κόντρα. Στο 38’ ήρθε η μόνη καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου. Η Θέλτα έφυγε στην κόντρα με τον Ιάγο Άσπας, με τον Ισπανό να τελειώνει μόνος του την φάση, αλλά το σουτ που δοκίμασε κατέληξε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ράικοβιτς.

Στο 48’ η Θέλτα έφυγε και παλι στην κόντρα, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Λάρσεν δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 50’ έπειτα από ωραίο ένα-δυο του Βέιγκα με τον Λάρσεν, ο πρώτος βρέθηκε σε καλή θέση και δοκίμασε την τύχη του, αλλά ο Ράικοβιτς μπλόκαρε σταθερά.

Στο 59’ η Μαγιόρκα άνοιξε το σκορ. Ο Μαφέο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τους αμυντικούς της Θέλτα να μην μπορούν να διώξουν, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήγει στον Ντάνι Ροντρίγκεθ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Μαρτσεσίν για το 1-0.

Στο 75’ η Θέλτα απείλησε με τον Όσκαρ Ροντρίγκεθ, όμως ο Ράικοβιτς ήταν σε ετοιμότητα. Οι δύο ομάδες στο τελευταίο εικοσάλεπτο δεν βρήκαν κάποια καλή στιγμή με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Ράικοβιτς, Νάστασιτς(77’ Κοπέτε), Κόστα, Βάλιεντ, Ράιγιο, Μαφέο, Ντε Γκαλαρέτα, Μπάμπα(45’ Γκρενιέ), Ροντρίγκεθ, Μουρίκι(84’ Πρατς), Αματ(45’ Καντεουέρε)

ΘΕΛΤΑ: Μαρτσεσίν, Ούγκο Μάγιο(67’ Πέρεθ), Αϊντόο, Ουνάι Νούνιεθ, Μινγκέθα(87’ Τάπια), Θέρβι(76’ Γαλάν), Βέιγκα, Μπελτράν, Άσπας, Λάρσεν(67’ Πασιένσια), Ντε λα Ντόρε(67’ Όσκαρ Ροντρίγκεθ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ