Για την πρόκριση μίλησε ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς που εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ανόρθωση θα φτάσει στον τελικό…
«Καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια στο Μαρίνο και στην ομάδα του. Κάνει σπουδαία δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους. Ήταν συγκλονιστικοί. Στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι δίκαια είμαστε στην επόμενη φάση. Συγχαρητήρια στο σταφ, στους γυμναστές που προετοίμασαν την ομάδα. Ένα ευχαριστώ στον κόσμο, αυτοί έσπρωξαν την ομάδα. Συνεχίζουμε, δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα. Στόχος μας είναι ο τελικός και πιστεύω ότι θα πάμε. Αυτή η ομάδα έχει να δώσει στην πορεία».
Για το ότι δεν πέτυχε ξανά γκολ η Ανόρθωση: «Δουλεύουμε καθημερινά γι’ αυτό. Δεν είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά ήμασταν επικίνδυνοι. Θα έρθει ακόμη ένας μέχρι τη Δευτέρα, πιστεύω και σε αυτούς που έχουμε. Ίσως είναι και λίγο ψυχολογικό το θέμα».
Για τους τραυματίες: «Ο Γουαρίς έχει έναν τραυματισμό. Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι τη Δευτέρα, ούτε και ο Αμπαρτζουμιάν».
Αν θα παραμείνει στον πάγκο: «Γιατί κάνετε συνέχεια την ίδια ερώτηση σε κάθε συνέντευξη; Σας είπε κανείς από την Ανόρθωση ότι δεν θα είμαι;».