Τα ραντάρ της στραμμένα προς στον Ιλκάι Γκουντογκάν φαίνεται να έχει η Μπαρτσελόνα καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού εκπνέει με την Μάντσεστερ Σίτυ το καλοκαίρι του 2023. Για ήδη συμφωνία κάνουν λόγο στην Ισπανία.
Τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Σίτυ διανύει ο 32χρονος μέσος Ιλκάι Γκουντογκάν. Σύμφωνα με την telegraph, οι συζητήσεις περί ανανέωσης των δύο πλευρών δεν έχουν ξεκινήσει, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στον έμπειρο μέσο, να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του. Πέραν τούτου όμως, είναι γνωστό πως οι «Μπλαουγκράνα» είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον παίχτη από το καλοκαίρι του 2022, γνωρίζοντας πως το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο που μας έρχεται.
Παρόλα αυτά, δημοσιεύματα από την Ισπανία προχωρούν την υπόθεση ακόμη παραπέρα. Ο Jose Alvarez από το El Chiringuito TV, κάνει λόγο για πλήρη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον παίχτη να αναμένεται να μετακομίσει στη Βαρκελώνη στο τέλος της σεζόν.
Με αυτό τον τρόπο αναμένεται να επιβεβαιωθούν οι φήμες που διατυπώθηκαν κατά καιρούς στο ότι η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή αφορά οικογενειακούς λόγους αλλά και προσωπικούς, καθώς για τον ίδιο αποτελούσε παιδικό όνειρο να αγωνιστεί στην Ισπανία και δη στην ομάδα της Καταλονίας.
Ο Γκουντογκάν αναμένεται να γίνει ο τρίτος κατά σειρά παίχτης που θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Έτιχαντ – Καμπ Νου τα τελευταία 2 χρόνια μετά τους Ερίκ Γκαρσία και Φεράν Τόρες.