Το κυρίως θέμα του νοκ άουτ ματς με τον Άρη, αναμφίβολα ήταν το εισιτήριο της πρόκρισης. Αυτός είναι ο πρώτος λόγος για να αισθάνεται χαρούμενος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ.
Ο δεύτερος λόγος ακούει στο όνομα Γκεόργκι Κβιλιτάια. Είδε το Γεωργιανό να πραγματοποιεί την πιο μεστή και ολοκληρωμένη εμφάνιση με αυτόν προπονητή. Δύο γκολ με τη δική του σφραγίδα και υπογραφή, συν την ασίστ στον  Ντάλσιο στη φάση του 3-1.
Υπάρχει και επιπλέον λόγος. Η εξαιρετική αντίδραση και απόδοση όλης της ομάδας. Μπορεί  να  χρειάστηκε η τύχη στη φάση του 26´ όταν ο Μπαμπίκα δεν πέτυχε το 0-2 αλλά το ΑΠΟΕΛ μπορούσε να άνοιγε το σκορ με την ευκαιρία του Μαρκίνιος. Η γενικότερη όμως αξιολόγηση, παραπέμπει στη άποψη που θέλει την ομάδα του Μιλόγεβιτς να καταγράφει ίσως την καλύτερη εμφάνιση στη σεζόν.
Άρα λοιπόν, είναι μαζεμένοι οι λόγοι για να…τρίβει τα χέρια του ο Σέρβος και να περιμένει ακόμα καλύτερη συνέχεια. Γιατί να μην λησμονείται και το εξής. Δεν αργούν οι επιστροφές Κοσταντίνοφ και Βιγιαφάνες ενώ ο Μπεν δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να κάνει ντεμπούτο.
Σημειώστε επίσης και την αναφορά Μιλόγεβιτς. Ότι η ομάδα του δεν θα μείνει με τη μεταγραφή Μπεν τον Ιανουάριο.