Απόλυτα ευχαριστημένος από την πρόκριση και την απόδοση της ομάδας του ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε γι’ αυτό το στυλ παιχνιδιού. Είχαμε μια αδράνεια και ο Άρης σκόραρε, είχε άλλη μία ευκαιρία κι αν είχε σκοράρει εκεί τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι ότι δεν μείναμε πίσω, δεν μας πείραξε το σκορ και παίξαμε με το πλάνο μας. Έχουμε βάλει πολύ ωραία γκολ, με συνδυασμούς, είναι πολύ χαρούμενος. Ο Κβιλιτάια πέτυχε δύο γκολ, τα άξιζε, δουλεύει πολύ καλά. Πήραμε ένα σκορ 3-1 και ξέραμε ότι το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει. Ο Άρης είχε την κατοχή, αλλά με μία κόντρα επίθεση πετύχαμε το τέταρτο γκολ και τελείωσαν όλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση όλων των παιδιών που έπαιξαν σήμερα. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την συμπαράστασή του. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ακρίτα».

Τι του άρεσε περισσότερο: «Η αντίδρασή μας μετά το γκολ του Άρη. Η ενέργεια και η όρεξη που είχαν οι παίκτες είναι πολύ θετικό».

Για τον Μπεν: «Θα μας δώσει πολλές λύσεις. Χρειαζόμαστε…νέο αίμα. Περιμένω να μας βοηθήσει. Έχει πολύ καλό βιογραφικό, έχει μάθει να είναι πρωταθλητής. Ελπίζω να έχουμε κι άλλες προσθήκες. Δεν μπορώ να πω τις θέσεις, θα δείτε σύντομα».