Ο παλιός άσος του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης Δημήτρης Ιωάννου μιλώντας στο balla.com.cy και αναλύοντας το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες στις οποίες μεγαλούργησε σαν ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε και στο τι έγινε και έμειναν μακριά από τους στόχους τους… ειδικά η Ανόρθωση.
«Έγιναν πολλά για να μείνουν οι δύο ομάδες μακριά από τους στόχους τους. Έγιναν μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι. Κάποιοι ποδοσφαιριστές θέλουν περισσότερο χρόνο από κάποιους άλλους για να προσαμροστούν. Εμεις στην Κύπρο τους θέλουμε να έχονται σήμερα και αύριο να παίζουν και να βγάζουν μάτια. Δεν είναι έτσι. Βέβαια είναι και θέμα ποιότητας. Έγιναν λάθη στον προγραμματισμό. Ήρθαν παίκτες στις δύο ομάδες που δεν βοήθησαν καθόλου. Ο Απόλλωνας ήταν μια ομάδα στρωμένη, πήρε πρωτάθλημα αλλά δεν του βγήκαν οι προσθήκε με αποτέλεσμα να χαλάσει ότι χτίστηκε. Δεν μπόρε να χτίσει στο στο πρωτάθλημα και να ανέβει επίπεδο.
Πέραν από τους ποδοσφαιριστές που θέλουν περισσότερο χρόνο να προσαρμοστούν, είναι και αυτοί που την μια σεζόν βγάζουν μάτια και την επόμενη είναι χαμένοι ή και το αντίθετο. Σε αυτή την κατηγορία είναι και ο Ουάρντα για τον οποίο ακούστηκαν πολλά. Φέτος δεν έκανε ούτε προετοιμασία και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ανόρθωση. Έγινε σίριαλ το περασμένο καλοκαίρι, τελικά του έδωσαν τα λεφτά και έμεινε. Ακούστηκαν πολλά αλλά δεν είμαι εκεί για να ξέρω. Τώρα πήγε στον Απόλλωνα και σήμερα θα είναι αντίπαλος τους, είναι ενδιαφέρον αυτό το γεγονός».

Χρίστος Χρίστου