Την άποψη ότι θα είναι καλύτερα για την Ανόρθωση να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βέσκο Μιχαίλοβιτς εξέφρασε ο παλιός άσος της Ανόρθωσης και νυν προπονητής Δημήτρης Ιωάννου μιλώντας στο balla.com.cy.

Για τον Βέσκο Μιχαίλοβιτς: «Ο Βέσκο ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή την Ανόρθωση, γιατί να μην μείνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Τι περισσότερο μπορεί να αλλάξει. Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερα να μείνει παρά να έρθει ένας από το εξωτερικό. Ο Βέσκο είναι εκεί, γνωρίζει την ομάδα, γνωρίζει τα αποδυτήρια, είναι στην Ανόρθωση και παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια από κοντά. Αυτή είναι η άποψη μου για τον Βέσκο».
Για τον Μουνιόθ: «Φάνηκε άτυχος ο Μουνιόθ. Η Ανόρθωση έκανε και καλά παιχνίδια με τον Ισπανό στον πάγκο. Με την Ομόνοια ο Λάζαρος έχασε το άχαστο που δεν θα το έχανε ποτέ ξανά αν του παρουσιαζόταν τέτοια ευκαιρία. Με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» η Ανόρθωση ήταν πολύ καλή, καλύτερη από την αντίπαλο της και έχασε το παιχνίδι. Με το ΑΠΟΕΛ στο β’ ημίχρονο επίσης ήταν πολύ καλή η ομάδα. Ίσως ο Μουνιόθ να αδικήθηκε από τον βαθμολογική συγκομιδή».