Αφού έμαθε από τον γιο του τις λεπτομέρειες της αντίδρασης του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την αντικατάσταση με τη Νότια Κορέα, ο Φερνάντο Σάντος «επέπληξε» τον Πορτογάλο σταρ μπροστά στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια.

«Δεν μπορείς να αντιδράς έτσι, μην ξεχνάς ότι εγώ είμαι υπεύθυνος εδώ», φέρεται να είπε ο Φερνάντο Σάντος στον Κριστιάνο Ρονάλντο στ’ αποδυτήρια της Πορτογαλίας, μετά το τέλος του αγώνα με τη Νότια Κορέα.
Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα φέρνει στη δημοσιότητα η πορτογαλική «Mais Sport». Ο -πρώην πλέον- ομοσπονδιακός κόουτς της χώρας, φαίνεται πως ενημερώθηκε από τον γιο του για την αντίδραση του επιθετικού όταν τον έκανε αλλαγή στην αναμέτρηση με τη Νότια Κορέα και ανέλαβε δράση.
Ο 68χρονος τεχνικός, στις δηλώσεις του μετά το ματς, έχοντας αρχικά ενημερωθεί ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απευθύνθηκε προς… αντίπαλο παίκτη, τον υπερασπίστηκε. Ωστόσο στη συνέχεια ο γιος του τού μετέφερε την πραγματική εκδοχή: «Βιάζεσαι σαν γ… να με βγάλεις έξω, γ…», ήταν τα λόγια του «CR7».
Ως εκ τούτου ο Σάντος «επέπληξε» τον 37χρονο στα αποδυτήρια, μπροστά στους συμπαίκτες του. Αυτό δυσαρέστησε περισσότερο τον Κριστιάνο και μεγάλωσε το χάσμα μεταξύ τους.