Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΛ. Ένα παιγνίδι πολύ σημαντικό, με τους «πράσινους» να «κυνηγούν» άλλη μια νίκη στην έδρα τους, εκεί που παρουσιάζονται πολύ δυνατοί φέτος, ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των ομάδων που προπορεύονται και να μειώσουν αποστάσεις ή και για να αυξήσουν τις πιθανότητες τους, για παραμονή στο πρώτο γκρουπ, αφού τα πάντα είναι ανοικτά για την ώρα…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Απομένουν δυο προπονήσεις για να καταλήξει στο πλάνο του ο Γιαννίκ Φερέρα, αν και φαίνεται πως είναι δύσκολο να προβεί σε αλλαγή σχηματισμού (κρατάει δηλαδή το 4-4-2). Πιθανό όμως να δούμε νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, με τους Κούσουλο, Μάθιους και Λοΐζου να διεκδικούν φανέλα βασικού. Δεν υπολογίζονται Παπουλής, Ζαχαρίου και Χαραλάμπους. Ο Ταχούρι-Σράντι, το νέο απόκτημα θα είναι κανονικά διαθέσιμος.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Οι προσπάθειες εντατικοποιούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος ή και δεύτερος επιθετικός. Ο Μπέζους όσο είναι εκεί και δεν βρίσκει άλλη ομάδα, φαίνεται ότι θα υπολογίζεται από τον προπονητή. Ο Μάταβζ είναι εκτός πλανων, αλλά μέχρι στιγμής δεν είναι «ζεστός» για να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα.