Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο Νεντίμ Τούτιτς, προπονητής του Οθέλλου στην ιστοσελίδα μας, αναφέρθηκε και στη Β’ Κατηγορία. Τόνισε πως εδώ που έφτασε η ομάδα του μοναδικός στόχος είναι η άνοδος, ενώ εξέφρασε την άποψη του πως ο Εθνικός Άχνας είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Οι τοποθετήσεις του:
Για το ματς με την Ομόνοια Αρ.: «Είμαστε έτοιμοι για πολύ δύσκολο ματς. Περιμένουμε ένα απαιτητικό αγώνα και αν θέλουμε να παραμείνουμε σε τροχιά ανόδου είναι πολύ σημαντικό να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Αν ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος
: «Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Τελειώσαμε στη δεύτερη θέση με ένα βαθμό διαφορά από την πρώτη. Εδώ που φτάσαμε, άλλος στόχος δεν υπάρχει. Μόνο η άνοδος».
Ποιοι είναι τα φαβορί για τον τίτλο αλλά και για το εισιτήριο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία: «Το φαβορί είναι ο Εθνικός Άχνας γιατί είναι μια ιστορική ομάδα. Έχουν πολύ δυνατό πρόεδρο, πολύ δυνατό προπονητή, έχουν κόσμο και είναι το φαβορί για να πάρει τον τίτλο».
Τα κλειδιά που θα οδηγήσουν στην άνοδο: «Κοιτάξτε, έτσι όπως είναι τα πράγματα, όλες οι ομάδες είναι περίπου στα ίδια δεδομένα. Όποιος έχει πιο καλό ρόστερ, πιο βαθύ ρόστερ και όποιος κάνει σωστές μεταγραφές θα έχει το πάνω χέρι».
Για τις μεταγραφές: «Κάναμε δύο μεταγραφές. Αποκτήσαμε τους Φιακά και Λιμπόμπε  και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσουν την ομάδα μας στην προσπάθεια για άνοδο».

Θράσος Δημητρίου