Η ΑΕΛ πανηγύρισε μεγάλη νίκη στα πέναλτι επί του Απόλλωνα, και ιστοσελίδα μας, επικοινώνησε με τον κόουτς της Οθέλλου, Νεντίμ Τούτις, ο οποίος μας κατέθεσε τη δική του άποψη για την πρόκριση των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού.
Αναλυτικά:
Αρχικό σχόλιο: «Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Η ΑΕΛ έδειξε να το θέλει περισσότερο. Είχε δύο δοκάρια, δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και πέρασε στην επόμενη φάση από τη διαδικασία των πέναλτι. Κατά την γνώμη μου δίκαια προκρίθηκε η ΑΕΛ».
Αν περίμενε να πάει έτσι το ντέρμπι: «Είναι ένα ντέρμπι. Και ειδικά τα ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και Απόλλων είναι πάντα ανοικτό και δεν μπορείς να προβλέψεις το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, ούτε μπορείς να πεις πως υπάρχει έκπληξη αν έρθουν 0-0. Δεν ήταν καθόλου έκπληξη έτσι όπως πήγε το ματς».
Πόση δυναμική δίνει αυτή η πρόκριση στην ΑΕΛ και πού μπορεί να φτάσει: «Θα αλλάξει η δυναμική. Ο κ. Γιανέφσκι έδειξε από την πρώτη μέρα που ήρθε στην ομάδα ότι κάνει πολύ καλή δουλειά και είναι ένας σοβαρός προπονητής. Πρέπει να δούμε τον επόμενο αντίπαλο της ΑΕΛ για να ξέρουμε μέχρι που θα φτάσει. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια και να αποκλείσει τον κάθε αντίπαλο. Επιπλέον, μην ξεχνάμε πως στην επόμενη φάση οι αγώνες είναι διπλοί και όλα ανοικτά για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ».
Αν επηρεάζει τον Απόλλωνα αυτός ο αποκλεισμός: «Οπωσδήποτε. Ειδικά τώρα που δεν πηγαίνουν και καλά στο πρωτάθλημα, οπωσδήποτε. Ο Απόλλων τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί. Έμαθε να πηγαίνει καλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και έδειξαν πως το κύπελλο είναι ένας θεσμός που τους ενδιαφέρει και έχουν κατακτήσει κάποια τρόπαια τα τελευταία χρόνια».

Θράσος Δημητρίου